Revelion F.O.R.T.E.S

Standard

31 decembrie 2010 – 1 ianuarie 2011

Nici nu realizăm  ce importanţă extraordinară are timpul în viaţa noastră, şi asta pentru simpul fapt că trăim într-o lume prea zbuciumată, atraşi de partea materială. Asimilăm, asimilăm, asimilăm precum un magazin vechi de antichităţi unde valoarea lucurilor o depăşeşte pe cea reală.   Până  ne dezmeticim şi ne trezim, mai vâsnici…Bine, bine mai maturi, la cumpăna dintre ani. Cu clincăte de pahare, speranţă şi strigăte de bucurie întâmpinăm Noul An. Fiecare ţară, fiecare oraş, fiecare om a sărbatorit evenimentul cum a ştiut mai bine. A încins podeaua, a ” degustat” vinul rece şi dulce, a  stat cu ochii aţintiţi la râurile de artificii pline de steluţe…

În urba noastră, printre multele revelioane organizate fie într-un cadru formal, fie într-unul mai putin formal se numară şi Revelionul F.O.R.T.E.S. Startul petrecerii s-a dat în jurul orei 21:00, timp în care cei peste 170 de invitaţi s-au acomodat cu atmosfera localului ” Milion” .

Pentru câteva minute, colindătorii au întrerupt programul orchestrei, făcând urări celor prezenţi. ( mai neobişnuite, mai pliate după Noul An )

Advertisement

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.