FORTES pentru râmniceni

Standard

Federația Organizațiilor Râmnicene de Tineret Educație și Sport

implementează în perioada următoare trei proiecte finanțate de Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat și anume: Picătură de artă urbană ediția a II-a PAINT YOUR BRAIN, Râmnicu Sărat susține sportul de performanță și Voluntar pentru comunitate. 

Picătură de artă urbană ediția a II-a PAINT YOUR BRAIN constă într-un concurs de graffiti realizat pentru tineri liceeni. Revenim cu detalii.

Râmnicu Sărat susține sportul de performanță – este un proiect ce încurajează sportul, mai ales că anul 2012 este Anul European al Sportului pentru Tineri. În cadrul proiectului prima acțiune s-a desfășurat – Cupa de dans Sportiv ediția a III-a, iar cea de-a doua se va realiza în luna mai în memoria sportivului râmnicean Melu Mustață – Cupa „Melu Mustață”.

Voluntar pentru comunitate – Acest proiect se va derula pe tot parcursul anului 2012 și va marca principalele zile ale tineretului, respectiv Săptămâna Națională a Voluntariatului, 2 mai – Ziua Tineretului și 1 iunie – Ziua Copilului; Concursul de Matematică „Speranțe Râmnicene”. Vom revenii cu detalii pe parcursul desfășurării proiectului.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.