Provocare Graffiti- I Spray Out my Point

Standard
Provocare Graffiti- I Spray Out my Point

                   ATCE-SR va invita la activitatea care promoveaza participarea activa, democratia si arta urbana, “I Spray Out my Point” pe 6 mai, 2012!!!

            Cautam 7 tineri creativi, artistici, graffiti-isti cu varste cuprinse intre 15-25 de ani, care sa puna vocea tinerilor intr-un graff .

            Aceasta activitate reprezinta un sub-proiect din cadrul  amplului proiect international “Tomorrow Starts Today” (TST) finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, in care ATCE-SR este partenera.
Prin “I Spray Out my Point”, dorim sa mobilizam tinerii participanti, sa le dam posibilitatea de a-si exprima opinia si de a-si dovedi talentul artistic.

            Tot Ramnicul va vedea ce talente au tinerii nostri si nu in ultimul rand vom demonstra ca si prin GRAFFITI se pot face opere de arta la rang inalt, aceasta ramura fiind perceputa mai putin bine de catre multe persoane.
Proiectul va fi organizat in aer liber, pe 6 mai, iar participantii vor desena pe o tema anuntata de noi doar participantilor selectati.

Cum puteti participa?
            Pentru a va inscrie trebuie doar sa trimiteti un e-mail, pana pe 27 aprilie, la adresa strimbeid@gmail.com, in care sa  precizati nume, prenume, varsta, nr. de telefon si adresa de e-mail, sa ne spuneti cate ceva despre talentul si experienta voastra in graffiti/arte plastice/arte vizuale si sa raspundeti la intrebarea: Ce ar spune o broasca mov unui strut verde in desert?

Selectia va fi facuta de echipa TST.

Pentru intrebari, sugestii persoana de contact este Daniela Strimbei: strimbeid@gmail.com, 0765353614.

Abia asteptam sa aratati ce puteti intregii comunitati si sa spunem “Jos palaria!”:)

Echipa TST

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.