Picătură de artă urbană – ed. a II-a – PAINT YOUR BRAIN

Standard

Omuleții CJE-iști și vlahuțiștii, împreună cu FORTES, promovează participarea activă și arta urbană și vă invită la activitatea principală a proietului Picătură de artă urbană – ediția a II-a numită PAINT YOUR BRAIN, Concursul de graffiti din 19 iunie.

Se caută 20 de tineri preocupați de lumea graffiti, ce sunt creativi și au abilități artistice, elevi într-o unitate de învățământ buzoiană, ce doresc să schimbe fața graff-urilor, de la vandalism la artă.

Această activitate este activitatea principală a proiectului „Picătură de artă urbană – ediția a II-a ce are în acest an numele de PAINT YOUR BRAIN (PYB) , finanțat de Consiliul Local Municipal Ramnicu Sarat.

Zona noastră a Buzăului sunt multe persoane ce au talent. Acest proiect își propune să aducă partea de artă urbană în prim plan și să arate că tinerii pot combate scepticismul anumitor persoane care consideră această mișcare ca fiind o mișcare ce ține de vandalism. Proiectul se va defășura în aer liber, pe 19 iunie, iar participanți vor afla dacă au o temă prestabilită sau nu.

Cum puteți să vă înscrieți?
Simplu. Pentru a putea participa trebuie doar să completezi aplicația ce o găsești aici. Fii creativ și vei avea de câștigat!

Selecția va fi făcută de echipa PYB.

Persoana de contact este Giorgiana Vlăsceanu: vlasceanu.giorgiana@gmail.com, 0767490923. Pentru întrebări, sugestii nu ezitați să ne contactați și pe pagina de facebook a Consiliului Județean al Elevilor Buzău, Consiliul Scolar al Elevilor CNAV sau FORTES.

Te așteptăm să te mândrești cu talentul tau!

Echipa PYB

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.