Vizibilitate Vlachs in Europe

Standard

DSC_0115

          Acțiunea de vizibilitate și promovare a ultimului proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune, ”Vlachs in Europe”, s-a desfățurat cu succes și multă voie bună în centrul Municipiului Râmnicu Sărat.

În cadrul acestei acțiuni tinerii ce fac parte din echipa ce va reprezenta Rm. Sărat, România în activitățile proiectului la Tulcea, în perioada 28 aprilie – 7 mai 2014, au transmis informații cetațenilor despre proiect, finanțarea obțiuntă din partea CE, au împărțit zâmbete și materiale informative: cărți poștale, flyere, pliante etc.

Râmnicenii au primit cu interes materialele de vizibilitate și informațiile despre proiect, unii dorind chiar să ajute la colectarea de informații despre vlahi, mai cu seamă că în orașul nostru au locuit două familii de vlahi, familii ce au făcut cinste localității râmnicene: CHIRCU și IARCA.

Pornim la drum încrezători și motivați, dornici de a asimila cât mai multe informații vizavi de temă, dornici de a promova și conserva cultura vlahă în România și Europa, dornici de a pune umărul la dezvoltarea unei culturi europene bazată pe diversitate, înțelegere, respect și toleranță.

Angela Mădălina FERARU – lider de grup

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.