Un nou proiect Erasmus+ in Turcia ! ‘The Sun of Youth Enlightening the History’

Standard

Esti pasionat de istorie, arheologie si cultura unor civilizatii demult apuse? ATCE Speranta Ramniceana cauta 8 tineri (7 participanti + 1 lider), pentru a lua parte intr-un schimb de tineri ce va avea loc in Turcia , in capitala provinciei cu acelasi nume- Çorum, cunoscuta pentru valoroasele dovezi arheologice ale civilizatiei Hitite.

3 2

Titlul proiectului: The Sun of Youth Enlightening the History

Key Action 1 , Schimb de tineri

Locatia: Çorum, Turkey

Perioada:  6-15 Februarie 2015

Tema: Proiect numit dupa civilizatia Hitita, si simbolul artei – soarele hititilor- , este dezvoltat pentru a asigura tinerilor cunostinte despre cetatenia europeana  si elemente participative.  Aduce in prim plan propunerile  politice  si strategiile de participare activa ale tinerilor , cu scopul de a rezolva probleme prin dobandirea informatiilor, a experientei si a competentelor,  referitoare la aspecte istorice , descoperiri arheologice , mosteniri culturale si dialog intercultural.

Profil participant : Tineri cu varste cuprinse intre 18-25 de ani , interesati de a dobandi cunostinte despre valorile culturale si istorice ale altor culturi, cu un nivel cel putin conversational de comunicare in limba engleza .

Tari partenere:  Bulgaria, Franta, Letonia, Turcia

Acomodare:  Hotel Özdoğan Apart Çorum , pe care il puteti vizualiza atat in imaginile de mai jos cat si accesand acest link.

4

5

Organizatorii vor face decontul participantilor in concordanta cu regulile Erasmus+,  dupa terminarea proiectului si primirea documentelor de calatorie in original. Banii vor fi livrati in contul organizatiei ATCE Speranta Ramniceana , urmand a fi distribuiti tinerilor conform reglementarilor. Astfel ca, decontul se va realiza 100% daca participantii se incadreaza in suma limita de 170 Euro (ce depaseste aceasta suma, este suportat individual de fiecare participant)

Puteti descarca formularul de aplicare de aici, si sa il trimiteti la adresele de e-mail indicate , pana pe data de 05.01.2015

Echipa ATCE Speranta Ramniceana

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.