Impresia Valentinei Stoica – premiul pentru regie, Festivalul Dramaturgiei Buzoiene

Standard

DSC_0626Ceea ce s-a întâmplat pe 16 respectiv 17 octombrie la acest festival este o experienţă unică pe care nu o voi uita niciodată şi asta pentru că am avut ocazia de a lucra cu tineri foarte talentaţi, pasionaţi de teatru şi de a fi jurizaţi de oameni importanţi din lumea teatrului. Cu toate că am participat şi anul trecut, luând premiul pentru “cel mai bun monolog”, ediţia din acest an a fost una specială şi extraordinară atât pentru mine cât şi pentru trupa din care fac parte.

Cu siguranţă că emoţii am avut, mai ales că am participat la punerea în scenă a majoritatea pieselor şi îmi doream ca totul să meargă bine, dar atunci când intru pe scenă toate emoţiile se transformă în ceva frumos şi constructiv şi încerc să le transmit publicului prin fiecare replică pe care o rostesc.

Nu cred că se poate exprima prin cuvinte ceea ce simt atunci când arunc o privire în sală şi văd reacţia publicului care este interesat de ceea ce noi facem pe scenă. Este un sentiment unic pe care îl trăieşti doar atunci. Mă bucur enorm că fac parte din C.T.I. MOFTURI, iar premiul pentru regie pe care l-am câştigat se datorează în mare parte lor.

Cred că şi repetiţiile ne-au ajutat mult dar pasiunea pentru teatru si plăcerea de a crea ceva frumos şi-au spus cuvântul. Pot spune că 17. 10. 2014 este o zi pe care o aşteptam de foarte mult timp pentru că în sfârşit efortul şi pasiunea noastră pentru teatru au fost jurizate şi valorificate de actori profesionişti.

Valentina Stoica

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.