Gânduri la final de festival

Standard

DSC_0505Cea de-a şaptea ediție a Festivalului Dramaturgiei Buzoiene a reprezentat o experiență unică, inedită, având onoarea să lucrez cu oameni minunați, să întâlnesc și să cunosc adevărați profesioniști ai artei teatrale. În ceea ce privește participarea mea cu monologul “La tribunal”, pot spune că a fost un act spontan, inițial ignorând propunerea domnului profesor coordonator de a lua parte la acest festival. Ulterior însă, am decis că ar trebui să fac ceva nou, diferit, să ies din sfera cotidianului; am început să iubesc tot ceea ce făceam, repetiții, întruniri cu trupa, niciodată nu mă plictiseam să joc, să ies din înfățișarea mea de elev și să devin altceva. Astfel că a sosit și ziua cea mare, ziua festivalului, zi în care trebuia să transpun pe scenă tot ceea ce învățasem până atunci.

Sinceră să fiu, nu mă așteptam să iau premiul I la secțiunea monlog. Motivul participării mele nu a fost niciodată acela de a câștiga premii; în orice activitate caut să-mi stimulez diferite capacități, să-mi dezvolt noi calități. La final, am avut o surpriză enormă, fiind mult mai emoționată decât pe parcursul prestației mele.

Mă bucur că fac parte din C.T.I. ”Mofturi” și întotdeauna mă voi mândri cu acest lucru. Mulțumesc organizatorilor, juriului, întregului colectiv de colegi și nu în ultimul rând spectatorilor că au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment.

 

Narcisa Vasilache – locul I secțiunea monolog

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.