Vine! Moș Erasmus+

Standard

Știre de ultimă oră!

approvedMoș Crăciun (nume de cod Erasmus+) e râmnicean! De ce e râmnicean? Pentru că anul acesta Moș Erasmus+ și-a lăsat sania și renii la Centrul de Tineret FORTES, și-a luat sacul, încărcat de proiecte și a plecat să le împartă celor activi, celor implicați, celor devotați cauzei voluntariatului și credinței că tinerii pot schimba lumea.

Ajuns la ATCE Speranța Râmniceană” Moșul” a băgat mâna în sac… și ce să vezi… a scos la iveală traininguri, schimburi, EVS-uri… o groază de proiecte ce se vor desfășura în 2015 peste tot în Europa.

Din desaga încărcată, Moș Erasmus+ a scos pentru noi fel de fel de daruri care de care mai atractive și mai speciale:images

  • Learn with drama – SEV în Mersin și Anamur, Turcia, 2 stagii de voluntariat între 1 februarie – 31 iulie 2015 +și 1 august 2015 – 31 ianuarie 2016;
  • The Sun of Youth Enlightening History – Schimb de tineri în Corum, Turcia în perioada 5 – 16 februarie 2015;
  • Youth for inclusion – Schimb de tineri în Bystrzyca Klodzka, Polonia, 9 – 17 Februarie 2015;
  • European Taverna – Curs de formare în Rio Maior – Araquelas, Portugalia, 27 Februarie – 7 Martie 2015;
  • Power of You (th) – Schimb de tineri în Horezu, România în perioada 23 martie – 1 aprilie 2015;
  • Do clothes make the man? – Curs de formare în Potsdam, Germania în perioada 27 martie – 5 aprilie 2015;
  • Cross The Bridge – SEV în Râmnicu Sărat, România, coordonat de E-genclik Turcia, 3 stagii a câte 3 luni, în perioada 1 mai – 15 octombrie 2015;
  • By traditions and variety – for better and united Europe! – Schimb de tineri în Smyadovo, Bulgaria, 5 – 17 Mai 2015;
  • Partener for Inclusion – Curs de formare în Londra, Anglia în perioada 04 – 11 iulie 2015;
  • Theatre Camp 2015 – Schimb de tineri în Viena, Austria în perioada 27 iulie – 9 august 2015.

k.aspȘi pentru că dulciurile pregătite și oferite de echipa ATCE Speranța Râmniceană (oportunități reale de învățare pentru tineri) au fost pe placul lui Moș Erasmus+ și ajutorul său Moș ANPCDEFP, ne-au recompensat strădania cu două noi proiecte Erasmus+, afișate în lista proiectelor aprobate la termenul 1 octombrie 2015. Este vorba de proiectele: Be On Time – Project About Time Understanding and efficiency in youth work (ATCE – Speranța Râmniceană) – poziția 15 în grila finanțărilor cu 84 puncte și RISE – Research and Inclusion for Sustainable Employability (FORTES) – poziția 25 în grila finanțărilor cu 80,5 puncte. A se accesa linkul: http://www.anpcdefp.ro/userfiles/Rezultate_mob_tineret_1_10_2014.pdf.

Cu darurile primite organizațiile râmnicene de tineret, ATCE Speranța Râmniceană și FORTES, propun în 2015 noi oportunități de implicare și dezvoltare personală pentru lucrătorii de tineret și tinerii râmniceni, prin proiectele proprii ce au tematici importante precum managementul timpului, cetățenia activă, managementul conflictului, combaterea discriminării, angajabilitatea și antreprenoriatul.

Începând cu 1 ianuarie 2015 vom reveni cu mai multe informații pentru proiectele noi, toate informațiile vor fi publicate pe blogul nostru https://atcesr.wordpress.com/ și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/atcesr.ro.

 

Transformăm Râmnicul prin învățare!

Giorgiana Grozea

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.