Apel de selecție participanți – schimb de tineri Be on Time

Standard

Be On Time – project about time understanding and efficiency in youth work

2014-3-RO01-KA105-013301

Youth Exchange 07 – 17 august 2015

Afis A3Echipa ATCE Speranța Râmniceană lansează apel de selecție participanți, pentru schimbul de tineri de la Râmnicu Sărat din perioada 07 – 17 august 2015, aferent proiectului Be On Time – project about time understanding and efficiency in youth work, numar de referinta: 2014-3-RO01-KA105-013301, finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+, actiunea cheie 1 – mobilitati ale tinerilor si lucratorilor de tineret. Activitatea youth exchange este concentrată pe aplicabilitatea metodelor și instrumentelor nonformale de time management dezvoltate în cursul de formare din luna aprilie 2015, puse în contextul cetățeniei active, activitățile proiectate fiind în majoritate outdoor (teatru, flashmob, animație stradală, photo-storry etc). Proiectul are un parteneriat multicultural cu implicarea a 6 promotori din România, Italia, Turcia, Bulgaria, Polonia și Slovenia.

Pentru formarea grupului de participanți ce vor reprezenta ATCE Speranța Râmniceană în schimbul de tineri se caută 5 tineri cu varste cuprinse în intevalul 14 – 17 ani, în egalitate de gen, ce vor fi însoțiți de un lider de grup, persoană adultă fără limită de vârstă. În formarea grupului țintă prioritate au tinerii cu posibilități reduse de ordin geografic, economic, cultural sau social (se va selecta câte 2 tineri cu posibilități reduse de către fiecare promotor). Ca și profil al participantului, tinerii vor avea competențe minime de limbă engleză, disponibilitate la procesul de învățare furnizat, flexibilitatea de a lucra în echipe interculturale, motivație să se implice în toate fazele proiectului precum: vizibilitate, pregătire, implementare, evaluare, diseminare, multiplicare și follow-up.

Mai multe informații despre proiect puteți găsi accesând următoarele linkuri: https://www.facebook.com/groups/764704776947640/?fref=ts, https://atcesr.com/be-on-time/, https://www.facebook.com/atcesr.ro

Selectia se va realiza în două etape: depunerea și analiza formularelor de aplicație, urmată de interviu, la Centrul de Tineret FORTES.  Data limită de trimitere a formularului este 15 iunie 2015, ora 00:00. Formularul, completat în limba engleză, va fi salvat după modelul ”Prenume Nume – Be On Time” si trimis la următoarele adrese de e-mail :

Adresa oficială a ATCE – SR, office@atcesr.ro

Volodea Mateevici, președinte, volodeamateevici@gmail.com

Marius Neculae, manager de proiect, nmatao@yahoo.com

Giorgiana Grozea, responsabil de comunicare. giorgiana.grozea@yahoo.com

Este important ca formularul să fie trimis tuturor adreselor indicate, pentru asigurarea unui proces de selecție transparent din punct de vedere decizional.

Descărcați formularul de aplicare de aici !

 erasmus + eu

 Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Uniunii Europene prin Programul Erasmus+. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia Europeană nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.

 

Marius Neculae – manager de proiect

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.