Ma implic, sunt voluntar!

Standard

Scris de Giorgia Scaglia în limba română după 6 luni de LIVE în Râmnicu Sărat

Afis A3Buna!

Aceasta este ultima luna aici in Ramnicu Sarat, si am vrut sa scrie articul in limba romana, pentru ca am invazat puzin in sase luni. Nu e usor pentru mine, pentru ca fiecare zi vorbesc puzin romana, dar nicio data am scris ceva, prin urmare lartazi-me erori!

Asta luna a fost mult diferit de ceilalte, pentru ca scoala a fost inchisa, si prime doua septamane am fost singura la hotel. Dar a fost o luna plin de activitate! Am mers la gradinita de vara la “lumea copilerie” si la “horizont”, si dupa am fost la Poiana Pinului cu voluntari locali pentru proiect.

La Poiana a fost foarte frumoasa, am intelnit multi tineri acolo, si am vorbit numai romana cu ei. A fost o curs intensiv pentru mine! Si dupa doua zile am mers la aeroport la Bucuresti, pentru ca doua noi baieti din Turcia an venit la noi pentru EVS.

11721828_1038766599466730_677229337_nCand m-am intors la Ramnicu, am inceput la scoala cu ei (Berna si Tahsin), si dupa am fost incaodata la Bucuresti, pentru ca o prietena mea din Italia si Umran au venit la Romania pentru APV din Be On Time. La fel zi si mai doi baieti din Turcia au venit pentru EVS (Gamze si Murat). A fost o septamana foarte frumoasa cu APV, am intelnit multe persoane, si mi-am petrecut timp cu prietena mea ca nu mai am vazut de sase luni, si cu Umran.

11805953_966790160049945_1550532006_nAsta septamana sunt inca odata singura la hotel, pentru ca baieti din Turcia au plecat la Sinaia pentru On Arrival Training. Dar acum aici a inceput proiectul RISE, si am intelnit baieti ca au fost la training course, si o fata ca a fost cu mine si Umran la Sarajevo. Si mai multi tineri!

Septamana vituare voi merge o escursia cu vouluntari locali in multe orase din Romania (Cluj, Ramnicu Valcea, Sighisoara,…), si pe trei August voi pleca la Italia pentru trei zile, dar ma introc aici pe sapte cu partecipanti din proiectul Be On Time! Va fi super!

PA !

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.