Comunicat de presă Festivalul Dramaturgiei Buzoiene ediţia a X-a 2017

Standard

În perioada 10 iunie – 15 noiembrie 2017, ATCE Speranţa Râmniceană, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Buzău, în baza Legii 350/2005, implementează la Râmnicu Sărat, implicând liceele din jud. Buzău, Festivalul Dramaturgiei Buzoiene – ediţia a X-a 2017.

Scopul festivalului este: dezvoltarea competenţelor teatrale şi de comunicare ale tinerilor buzoieni, precum şi realizarea unei cooperări continue şi eficiente între liceele buzoiene.

Obiective:

O1. Promovarea actului cultural în judeţul Buzău cu ajutorul grupului ţintă, folosind ca instrument de comunicare teatrul în cadrul Festivalului de dramaturgie buzoiană editia a X-a 2017, organizat la Rm. Sărat cu sprijinul financiar al CJ Buzău, pe parcursul a 5 luni de activităţi.

O2. Asimilarea de competenţe teatrale de către elevii participanţi în concursurile de teatru din  cadrul Festivalului de dramaturgie buzoiană ediţia a X-a 2017, organizat la Rm. Sărat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Buzău, pe parcursul a 5 luni.

O3. Lărgirea orizontului de cunoaştere culturală a actorilor clasaţi pe locul I la secţiunea monolog, teatru forum, dramaturgie scrisă şi  trupe, precum şi a voluntarilor implicaţi în implementare, prin organizarea unei excursii tematice la Bucureşti.

Festivalul se va desfăşura în ultima săptămână a lunii octombrie 2017 la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu.

Echipa FDB 2017

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.