Țară, țară, vrem…PARTICIPANȚI

Standard


ATCE-Speranța Râmniceană
și ONIX îi invită pe tinerii din Râmnicu Sărat (și nu numai) la 2 proiecte grozave, creative și dinamice, proaspăt scoase din evaluare și aprobate cu surle și trâmbițe de ANPCDEFP(http://www.tinact.ro/) în cadrul programului Tineret în Acțiune.

Proiectele sunt după cum urmează:

ATCE-Speranța Râmniceană lansează provocarea unui proiect multicultural: YBLE-“Youth Build Legendary Europe”. Schimbul de tineri YBLE este un proiect care țintește să motiveze tinerii europeni să se implice în promovarea principiilor de viață sănătoase și a credințelor moștenite din legendele străvechi. Țările participante sunt: Spania, Portugalia, Turcia, Italia și România.

Echipa de legendă a României va fi formată din 6 tineri cu vârste cuprinse între 16-25 de ani, iar lider de echipă este Ghiță (Drăghici Gheorghiță). Când și unde? La Râmnicu Sărat, între 9-16 iulie, 2012. Cum? Va fi un proiect foarte creativ, informativ, practic, interesant și dinamic, ce se va finaliza cu un mare eveniment: Carnavalul Legendelor.

Prin urmare, vă invităm să completați formularul de aici https://docs.google.com/document/d/1nAVK21lXKZQ1wmwgg3wBho2mt1cR0Mzt5n085LUs6cI/edit, după care îl trimiteți la adresele: draghici_g1991@yahoo.com, strimbeid@gmail.com, volodeamateevici@gmail.com  până la data de 25 mai, 2012 și să deveniți personajele principale din legenda ATCE-SR!

ONIX ridică la fileu un schimb internațional de tineri : “Street Sports & Media Diversity”, cu participarea țărilor: România, Turcia, Letonia și Lituania, ce va avea loc la Râmnicu Sărat, în perioada 23-30 iulie 2012. Proiectul abordează două teme de actualitate: promovarea sănătății prin sport și dezvoltarea personală și profesională a tinerilor utilizând social media. Cum tratăm temele? Experimentând sporturi ca: fotbal și tenis de stradă, basket, body-building și restul veți descoperi în proiect J

Norocoșii care vor participa la aceste activități dinamice, interculturale și creative, în echipa României, sunt 7 tineri, cu vârste cuprinse între 16-25 de ani. Pentru a face parte din cei 7 norocoși, vă invităm să completați formularul de aici –  https://docs.google.com/document/d/1kzI5D1zz89L4Z9MxrQ_IwX_V3neDwPhCtVNpFb_uI7Q/edit și să îl trimiteți la adresele: strimbeid@gmail.com, flo2007rms@yahoo.com până pe data de 30 mai, 2012.

Pentru întrebări, nelămuriri, curiozități, vă rugăm să ne scrieți la adresele: draghici_g1991@yahoo.com, strimbeid@gmail.com, volodeamateevici@gmail.com, flo2007rms@yahoo.com (în funcție de proiectul care vă interesează)!

Asteptam aplicatiile voastre 🙂

Echipa ATCE-SR + ONIX

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.