Haide în echipa noastră, aplică acum!

Standard

ATCE Speranţa Râmniceană îşi măreşte echipa de management şi doreşte să te implice şi pe tine, doreşte să-ţi ofere posibilitatea de a acumula experienţă profesională alături de o echipă de lucrători de tineret profesionişti, echipă ce derulează anual ca beneficiari sau parteneri peste 20 de proiecte Erasmus+ prin acţiunile KA1 – mobilităţi ale tinerilor şi Ka2 – parteneriate strategice în domeniul tineret.

Posturile vacante pentru care puteţi să vă manifestaţi intenţia de a candida sunt:

  1. volunteersManagement de proiect şi activităţi de secretariat – 2 posturi, apel deschis tinerilor din Uniunea Europeană

Oferim un stagiu de voluntariat sau internship de 3 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, până la 1 an, pentru 2 tineri. Aplicantul trebuie să corespundă următorului profil: tânăr cu vârsta cuprinsă în intervalul 18 – 30 ani, puternic motivat să dezvolte competenţe de management, secretariat şi coordonare, se acceptă tineri din spaţiul Uniunii Europene care însă trebuie să aibă abilităţi lingvistice de limba română şi engleză la nivel conversaţional, să aibă disponibilitate la program flexibil, să aibă competenţe tehnice de operare PC şi noţiuni de birotică/secretariat, bun organizator, cel puţin studii medii finalizate.

Costurile de călătorie se vor cofinanţa de voluntar, ATCE Speranţa Râmniceană acordă cazare, alocaţie de hrană şi întreţinere de 550 lei/lună, credit lunar de 5 euro pentru cartelă de telefon şi bani de buzunar în limita a 200 lei/lună. Se va încheia Contract de voluntariat şi se va acorda la finalul stagiului Certificat Naţional de Voluntariat, conform Legii 78/2014.

Pentru a aplica vă rugăm să completaţi formularul online ce se regăseşte aici şi să trimiteţi un CV model Europass la adresa de e-mail office@atcesr.ro.

  1. wanted-volunteer-mentorsMentor în cadrul stagiilor SEV – 4 posturi, apel deschis tinerilor şi lucrătorilor de tineret din Municipiul Râmnicu Sărat

Dacă ai abilitatea de a consilia, îndruma, coordona, integra în comunitate tineri voluntari SEV din Uniunea Europeană, te aşteptăm în echipa noastră de mentori.

Profilul mentorului pe care dorim să-l implicăm în viitoarele stagii SEV este următorul: lucrător de tineret adult, cu expertiză în coordonarea grupurilor de tineri, în formare şi facilitare, în coaching şi mentorat. În plus trebuie să aibă abilităţii de lider, să fie flexibil şi adaptabil la program prelungit, cu expertiză în coordonarea şi implementarea de activităţi non-formale şi interculturale, cu abilităţi de psiholog, bun mediator al conflictelor, fire deschisă, prietenoasă, înţelegătoare şi tolerantă. Trebuie să aibă şi o capacitate de adaptare foarte bună şi cunoştinţe de limbă engleză la nivel conversaţional mediu spre avansat. Se va încheia Contract de voluntariat şi se va acorda la finalul fiecărui stagiu Certificat Naţional de Voluntariat, conform Legii 78/2014.

Pentru a aplica completaţi formularul online ce se regăseşte aici şi trimiteţi un CV model Europass la adresa de e-mail office@atcesr.ro.

septembervolunteerswanted3. Voluntari locali, suport în implementarea stagiilor SEV – 10 posturi, apel deschis tinerilor din Municipiul Râmnicu Sărat

Căutăm 10 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, cu o puternică motivaţie de a se implica în proiecte de voluntariat alături de voluntari SEV. Cerinţe: nivel basic de comunicare în limba engleză, un minim de experienţă în utilizarea de metode şi instrumente non-formale (să fi fost participant în minim 1 proiect de tineret), disponibilitatea de a susţine activităţi pe termen lung. Se va încheia Contract de voluntariat şi se va acorda la finalul fiecărui stagiu Certificat Naţional de Voluntariat, conform Legii 78/2014.

Pentru a aplica completaţi formularul online ce se regăseşte aici.

we-want-you-volunteers4. Staff suport în implementarea mobilităţilor Erasmus plus – 5 posturi, apel deschis tinerilor din Municipiul Râmnicu Sărat

Căutăm 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, care să se implice în activităţile de suport ale mobilităţilor Erasmus+ alături de echipele de proiect. Cerinţe: disponibilitatea de implicare full time în timpul mobilităţii, cunoştinţe lingvistice nivel basic de conversaţie în limba engleză. Se va încheia Contract de voluntariat şi se va acorda la finalul fiecărei mobilităţi Certificat Naţional de Voluntariat, conform Legii 78/2014.

Pentru a aplica completaţi formularul online ce se regăseşte aici.

  1. leaderCoordonator de voluntari – 2 posturi, apel deschis tinerilor şi lucrătorilor de tineret din Municipiul Râmnicu Sărat

Dacă eşti tânăr sau lucrător de tineret cu experienţă în coordonarea de activităţi de voluntariat şi în non-formal, dacă ai motivaţia şi disponibilitatea de a coordona tineri voluntari SEV din Uniunea Europeană, te aşteptăm în echipa noastră de coordonatori de voluntari.

Profilul coordonatorului de voluntari pe care dorim să-l implicăm în viitoarele stagii SEV este următorul: tânăr (minim 18 ani) sau lucrător de tineret adult, cu expertiză în coordonarea grupurilor de tineri, în formare şi facilitare, în coaching şi mentorat. În plus trebuie să aibă abilităţii de lider, să fie flexibil şi adaptabil la program prelungit, cu expertiză în coordonarea şi implementarea de activităţi non-formale şi interculturale, fire deschisă, prietenoasă, înţelegătoare şi tolerantă. Trebuie să aibă şi o capacitate de adaptare foarte bună şi cunoştinţe de limbă engleză la nivel conversaţional mediu spre avansat. Se va încheia Contract de voluntariat şi se va acorda la finalul fiecărui stagiu Certificat Naţional de Voluntariat, conform Legii 78/2014.

Pentru a aplica completaţi formularul online ce se regăseşte aici şi trimiteţi un CV model Europass la adresa de e-mail office@atcesr.ro.

  1. fotografFotograf / editor foto-video – 3 posturi, apel deschis tinerilor din Municipiul Râmnicu Sărat

Căutăm 3 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, care să aibă experienţă în fotografie şi editare şi care să aibă disponibilitatea de a se implica activ şi pe toată durata mobilităţilor, în cadrul proiectelor Erasmus+ derulate de asociaţie. Totodată va edita fotografiile şi va realiza filmuleţele de promovare şi diseminare a mobilităţilor. Se va încheia Contract de voluntariat şi se va acorda la finalul fiecărei mobilităţi Certificat Naţional de Voluntariat, conform Legii 78/2014.

Pentru a aplica completaţi formularul online ce se regăseşte aici.

Relaţii şi informaţii suplimentare puteţi obţine la telefon +40763246068

Echipa ATCE Speranţa Râmniceană

Implică-te, fii voluntar!

images

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.